Lausanne - Vandrehjemmet i Lausanne

 

Vandrehjemmet ligger i området Vidy, som lægger op til ferie/aktivitet og afslapning på én gang. Der er ikke langt til strand, parker og busser til centrum. Når man lejer sig ind her får man et buskort, leje af sengetøj og morgenmad med i prisen. I fællesområdet er der adgang til fri Wifi, hvis man selv har udstyret (computer, telefon eller lignende) med til det.

 

Læs mere på følgende hjemmesider: http://www.youthhostel.ch/en/hostels/lausanne. Man kan også vælge at booke gennem booking.com.

 

Håber, at I kan bruge tipsene. Skriv gerne en kommentar, hvis I kan.

 

Flere inspirerende tips kan I finde i min blog : http://inspiration.interessantesteder.dk/#home (Her skriver jeg mine historier ind inde de bliver til sider på denne hjemmeside). Der er bl.a. flere historier om Provence.

Værelserne

 

Man kan leje et værelse for sig selv, som familie eller en enkeltseng i et soverum opdelt efter køn. Dette lille tresengsrum ville også være ideelt som familierum. Reolerne er på hjul, så man kan indrette værelset med denne enkeltseng op ad køjesengen (samme slags, som på billede 5 i billedgalleriet på nævnte link) og derved få en dobbeltseng og en køje til et barn.

Værelset ligger på en lille gang med ialt 3-4 små værelser, der deles om et badeværelse med to toiletter og tre brusekabiner.

Alt var rent og nydeligt.

 

 

 

Andre værelser ligger på gange ud mod en fælles gårdhave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fællesopholdsrum med reception, wifi, sofaer og borde man kan sidde ved. Her kan man også finde bykort og andet til planlægning af ture rundt i området. Hvordan kommer man til de mange seværdigheder?

Copyright © All Rights Reserved