Orient Expressen i Danmark

 

Tirsdag den 9. april og igen søndag d. 14. april 2013 kørte den legendariske Orient Expressen igennem Danmark. Til stor glæde for mange foto- og/eller toginteresseret.

Her er lidt stemningsbilleder fra togets ophold i Korsør i mens togets komfur blev slukket og tømt inden turen under Storebælt. Flere af togets personaler danske som udenlandske holdte en kort pause på perronen. Der var 15 danske servicefolk med fra DSB.

 

Toget er kun forbi Danmark ganske få gange, men på perronen hørte jeg dem tale om, at toget vender tilbage til juni næste år.

 

Selv vil jeg foretrække en rute nede i Europa, hvis jeg skulle rejse med Orient Espressen. Se links længere ned på siden her.

 

Flere inspirerende tips kan I finde i min blog : http://inspiration.interessantesteder.dk/#home (Her skriver jeg mine historier ind inde de bliver til sider på denne hjemmeside). Der er bl.a. flere historier om Provence og Berlin. Skriv gerne en kommentar her

Find selv en rejse med toget

 

På følgende hjemmeside kan man bestille en rejse med toget.

http://www.orient-express.com/web/vsoe/journeys.jsp

 

Den billigeste tur er ruten Paris-London, hvor man køre med Orient Expressen fra Gare de l'Est i Paris til kanalen, hvorefter man skifter transportmiddel. Efter Den Engelske Kanal rejses med den britiske Pullmann.

http://www.orient-express.com/web/vsoe/journeys/4_121936.jsp

 

http://www.raileurope.co.uk/Default.aspx?tabid=1822

 

Turen koster 710 Euro i retningen Paris-London og 730 Euro i retningen London-Paris.

Venedi-Paris

 

Selv er jeg lun på denne tur selvom den er langt fra min pengepung.

http://www.orient-express.com/web/vsoe/journeys/4_121968.jsp

 

Ruten er lidt forskellig for hver gang. På nogle ture køres igennem Gotthardtunnelen i Schweiz, som er en rute jeg kan anbefale - selv i almindeligt tog.

 

Denne rute med Orient Expressen tager to dage med en overnatning i toget og flere måltider. Læs mere på deres hjemmesiden. Der er en fantastisk natur på denne strækning.

Man har lov til at drømme.

 

 

 

Denne togfører nåede at komme med på flere af mine billeder. Hans navn er Theis.

Copyright © All Rights Reserved