Lyngholt Camping

 

På landevejen fra Rønne til Allinge-Sandvig lige nord for Vang ligger Lyngholt Camping. Campingpladsen ligger ideelt i forhold til vandreture i skoven op til Slotslyngen, med mulighed for at vandre op til Hamershus og evt. tage bussen retur. Bussen har stoppested lige uden for pladsen. Der er gode muligheder for overnatning uanset om man ønsker at sove i eget telt/campingvogn eller ønsker at leje etn campingvogn eller hytte. Der er seks forskellige typer hytter på pladsen. (Selv har vi afprøvet en hytte model F).

 

Har man børn med er der rig mulighed for at lege. Der er tre legepladser på området og i sommerhalvåret er der mulighed for en dukkert i poolen. Læs mere om priser og aktiviteter på deres hjemmeside: www.lyngholt-camping.dk.

 

Pladsen ligger i gåafstand til Bornholms Tekniske Museum, som er et besøg værd.

 

Håber, at I kan bruge tipsene. Skriv gerne en kommentar, hvis I kan.

 

Flere inspirerende tips kan I finde i min blog : http://inspiration.interessantesteder.dk/#home

Et eksempel på en af hytterne

 

Vi holdte ferie på Bornholm i start maj. Der passer denne hytte godt, idet at man kan have varme på om natten. Der er toilet og bad i hytten. Her lidt stemningsbilleder. Hytten er type F.

 

Der er mulighed for at grille og sidde ude og hygge sig.

Stemningsbilleder fra pladsen

 

Legepladsen tættest på indgangen til pladsen. Hoppepude, klatrestativ og andre spændende legesager.

Vi var der tidligt på sæsonnen, derfor er der ikke luft i hoppepuden. Allerede to dage efter var der luft i, men jeg fk ikke taget et nyt billede.

Bålplads

Fra ca. midten af maj og hen over sommeren er der her masser af liv. Bassiner i flere dybter. Læs mere på deres hjemmeside.

Legepladsen nær søpladsen med endnu en hoppepude, en lille båd og minigolf.

Stort skulderklap til den som kan klare bane 6 på under ti slag!

Har I børn med og ikke har noget i mod, at der ikke er toilet og køkken i hytten, så ligger denne hytte rigtig hyggeligt. Den ligge lidt oppe på en klippe, men træer omkring sig, så det minder om at bo på toppen af et bjerg midt i en skov. På den anden side af nogle buske ligger en hyggelig lille legeplads med en gynge, vippe og et legehus. Lige neden for trappen finder I fælleskøkken og toilet/bad. Der er ikke varme i hytten, men er man der i slut juni eller i sensommeren, hvor det er lunt, men ikke højsæson kan man have det hele lidt for sig selv deroppe på "bjerget". Udenfor er der et bord/bænke-sæt.

Hytter ned mod søpladsen.

Fælleshus med tv-stue m.m.

Busstoppested med direkte forbindelse til Rønne og Hammershus/Allinge-Sandvig.

Jeg kan klart anbefale en tur til Bornholm i maj. Skovene står så flot på denne tid.

En sø med kapper.

Copyright © All Rights Reserved